Kuvataideleirit kesällä 2018

Taide- ja kulttuuriosuuskunta Vasteen

KUVATAIDELEIRIT KESÄLLÄ 2018

(lue lisää kuvan alta)

Taide- ja kulttuuriosuuskunta Vaste järjestää kesäkuussa 2018 ala-asteikäisille lapsille päiväleiritoimintaa Lahden Kilpiäisissä Kevätkadun taiteilijatalossa (Kevätkatu 18). Leirin vetäjänä ja vastuuohjaajana toimii kuvanveistäjä ja kuvataidekasvattaja Virva Kanerva, jonka avara ateljee toimii kesäkuun ajan leirin päämajana.

Leirillä tehdään monipuolisesti taidetta erilaisilla laadukkailla materiaaleilla niin piirtäen, maalaten kuin muovaillenkin. Rakentelemme kierrätysmateriaaleista, teemme pihaan majoja, käymme läheisellä Kilpiäisten luonnonsuojelualueella inspiroitumassa luonnosta ja kokeilemme uusia juttuja esimerkiksi spraymaalausta ja kipsivalua. Aikaa jää myös peleille, leikeille ja rennolle kesämeiningille!

Menossa mukana myös pieni leirikoira Pessi!

Kuvataideleiri 1

7-8-vuotiaat (ensimmäinen luokka tulee olla käytynä)
4.-8.6.2018 joka päivä klo 9-15 (5 päivää)
240€/lapsi (sis. ALV 24%)

Tarvitsetko lapselle tekemistä koko työpäivän ajaksi? Kokopäivähoito sisältäen leirin, aamuhoidon (klo 7.30 alkaen), iltapäivähoidon (16.30 asti), aamiaisen ja välipalan 340€/lapsi.

Kuvataideleiri 2

9-10-vuotiaat
11.-15-6.2018 joka päivä klo 9-15 (5 päivää)
240€/lapsi (sis. ALV 24%)

Kuvataideleiri 3

11-12-vuotiaat
25.-28.6.2018 (4 päivää)
200€/lapsi (sis. ALV 24%)

Hinnat sisältävät:

  • Ammattitaitoinen kuvataideopetus
  • Laadukkaat materiaalit
  • Lämmin kotiruokalounas (myös kasvisvaihtoehto (lakto-ovo) etukäteistoiveesta, ei mahdollista toteuttaa muita erikoisruokavalioita)
  • Tapaturmavakuutus

Leirille on myös mahdollista ottaa omat eväät, jolloin leirin kokonaishinnasta vähennetään 30€. Eväät voi säilyttää jääkaapissa ja ruuan voi lämmittää mikrossa.

Ainutlaatuinen tilaisuus päästä viettämään kesää taiteilijan ateljeessa!

Ilmoittautuminen:

4.5. mennessä ensisijaisesti sähköpostilla kanervavirva[at]gmail.com
Kysy lisätietoja sähköpostilla tai puhelimitse Virva Kanerva p. 040 771 1694
(HUOM! puhelimitse ei tavoitettavissa 13.-28.3.)


Virva Kanerva on lahtelainen kuvataiteilija (AMK), kuvanveistäjä ja taidekasvattaja. Aktiivisen taiteellisen työskentelynsä rinnalla hän vetää erilaisia kuvataide- ja muotoiluryhmiä ja työpajoja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Viime vuosina hän on työskennellyt Taide- ja kulttuuriosuuskunta Vasteessa sekä Wellamo-opiston ja Taide- ja muotoilukoulu Taikan tuntiopettajana. Kanerva on ollut mukana useiden Lahden kulttuurikasvatusohjelmaan kuuluvien työpajojen suunnittelussa ja toteutuksessa, toiminut yhteisöntaiteilijana ja tehnyt yhteistyötä Lahden perhe- ja sosiaalipalveluiden kanssa. Vesijärvenkadun varrelta löytyy Kanervan värikäs reliefimäinen teos – Loviisan Pässi.